Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Theaterroute 2019

THEATERROUTE 2019  “In de ban van de kaasmakers”

De Theaterroute komt terug in Huizen!

Na de eerste twee succesvolle edities van de Theaterroute in 2017 en 2018, waarbij alle kaarten in een mum van tijd waren uitverkocht, staat nu de derde editie gepland.

NIEUW en NOG GROTER, nu vijf avonden lang. 

Op 26, 27, 28, 29 en 30 maart 2019 is de nieuwste editie van de Theaterroute in Huizen te beleven. 

Net als andere jaren kunt u weer genieten van acht intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische locaties in het hart van het pittoreske Huizen. Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgen weer voor een onvergetelijke belevenis! 

Na het Melkmeisje en de Visser, staan dit jaar de Kaasmakers in de schijnwerpers. De titel van de editie 2019 is dan ook: “In de ban van de Kaasmakers.

De voorstellingen zijn nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, acteurs, vertellers, zangers en dansers. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe, verrassende locaties te bewonderen.

Kaarten bestellen? De kaartverkoop is gestart en inmiddels zijn bijna alle avonden uitverkocht. Wilt u ons spektakel toch nog bijwonen ? Boek dan nu uw kaarten voor de try-out avond op dinsdag 26 maart. Voor deze avond zijn nu nog kaarten beschikbaar.  

 

>Theaterroute

Informatie en Reserveren

neem contact op