Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Theaterroute 2021

Het gonst en zindert nog steeds in Huizen en Blaricum. In de straten, op schoolpleinen, in winkels, overal wordt nog steeds nagepraat over de Theaterroute dat haar eerste lustrum vierde. Dit feestelijke jaar werd bezocht door bijna 1500 gasten en vele schoolkinderen van drie scholen, die de Kinderroute bezochten, de reacties zijn enthousiaster dan ooit tevoren. Blije gezichten, ontroerde gasten, staande ovaties, het was weer een feest van verbinding. Dankjewel lief publiek, wat fijn dat we voor jullie weer theater mochten maken!

Hierbij delen we de eerste terugblik op "Het recht van de Erfgooiers".

Teksten en regie: Johan Verheij

Muziek: Mark Lippe

Camera en montage: Ben Mathon

https://www.youtube.com/watch?v=lpl3bs8BN_A

Hou deze en onze website www.eindeloostheaterwerk.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over de Theaterroute.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar: publiek@theaterroute-huizen.nl

Met veel groeten, 

Johan Verheij

Artistiek Leider

 

Hoe werkt de theaterroute?

Tijdens de route word je meegenomen naar vier historische locaties, waar je verwonderende en wervelende voorstellingen bijwoont over de historie van Huizen.

Het publiek, zo'n tweehonderd man per avond, komt op de hoofdlocatie samen. 
Na aanmelding bij de balie ga je onder begeleiding van een gids, in een groep van max. 25 personen, jouw eigen route lopen (elke route heeft een eigen kleur).

Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Na vier indrukwekkende voorstellingen kom je weer terug op de startlocatie voor een grande finale. Natuurlijk is er na afloop nog gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Graag tot ziens in september 2022!

Met geïnspireerde groet,

Team Theaterroute

Bekijk impressie 2020

>Theaterroute 2021

Informatie en Reserveren

neem contact op