Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Hoe word of blijf je Vriend van de Theaterroute?

Vriend worden

Aangezien het vrijwel zeker is dat de Theaterroute voor de komende editie van 2022 geen subsidie van de gemeente gaat ontvangen, zijn de Vrienden van de Theaterroute en de sponsoren nu belangrijker dan ooit tevoren voor het voortbestaan van dit evenement!

We willen de Vrienden van de Theaterroute 2021 vragen, om voor 2022 opnieuw Vriend van de Theaterroute te worden, maar ook om deze oproep te delen met vrienden, familie en kennissen. Maar ook als bezoeker van deze website willen wij u vragen om ons te steunen door Vriend te worden.

Naast het feit dat je het voortbestaan van de Theaterroute bestendigt, ontvang je ook de mogelijkheid om in de voorverkoop plaatsen te reserveren.

(N.B. Vooral onze première en de vrijdag- en zaterdagavond zijn in een mum van tijd uitverkocht!)

Voor de Theaterroute 2022 is het wederom op drie manieren mogelijk om Vriend te worden:

1. Vriend van de Theaterroute             -   U betaalt € 10,00 en u mag in de voorverkoop 2 plaatsen reserveren.

2. Vriend van de Theaterroute Zilver  -   U betaalt € 20,00 en u mag in de voorverkoop 4 plaatsen reserveren.

3. Vriend van de Theaterroute Goud  -   U betaalt € 30,00 en u mag in de voorverkoop 6 plaatsen reserveren.

Vriend worden kan door het gekozen bedrag over te maken op NL24 RABO0317688979 t.n.v. Stichting Eindeloos Theaterwerk o.v.v. 'Vriend" en vervolgens een mail te sturen aan: publiek@theaterroute-huizen.nl. Hierin geeft u aan welk bedrag u heeft overgemaakt. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.

Afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er nogal wat onduidelijkheid is over het vrienden-van-systeem.

Hieronder de uitleg:

Sommige mensen waren in de veronderstelling dat, eenmaal aangemeld het lidmaatschap van de Vrienden van de Theaterroute een eeuwigdurend iets is. U kan het eerder zien als een abonnement dat elk jaar verlengd wordt. Oftewel, elk jaar na de Theaterroute in september ontvangt u een brief waarin u wordt gevraagd of u Vriend wilt blijven met daarin de betalingsmogelijkheid. 

Als u van ons de bevestiging heeft ontvangen bent u opnieuw Vriend en partner van de Theaterroute. En daar zijn wij u natuurlijk heel dankbaar voor!

We zijn onze Vrienden van de afgelopen jaren zeer dankbaar en hopen natuurlijk dat u ons blijft steunen. Daarnaast verwelkomen we nieuwe vrienden graag. Zonder de Vrienden zou de Theaterroute niet kunnen bestaan.

Wanneer de start van de exclusieve voorverkoop voor de Vrienden van de Theaterroute start, zullen wij u uiteraard via de nieuwsbrief informeren. 

Hou ook onze websites www.theaterroute-huizen.nlwww.eindeloostheaterwerk.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over de Theaterroute.

>Vriend worden?

Informatie en Reserveren

neem contact op