Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Hoe word of blijf je Vriend van de Theaterroute?

Beste vertrouwde en nieuwe Vrienden van de Theaterroute,

Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat er nogal wat onduidelijkheid is over het vrienden-van-systeem. Vandaar deze uitleg:

Sommige mensen waren in de veronderstelling dat, eenmaal aangemeld het lidmaatschap van de Vrienden van de Theaterroute een eeuwigdurend iets is. U kan het eerder zien als een abonnement dat elk jaar verlengd wordt. Oftewel, elk jaar na de Theaterroute in maart ontvangt u een brief waarin u wordt gevraagd of u Vriend wilt blijven met daarin de betalingsmogelijkheid. 

Als u van ons de bevestiging heeft ontvangen bent u opnieuw Vriend en partner van de Theaterroute. En daar zijn wij u natuurlijk heel dankbaar voor!

Als Vriend heeft u de mogelijkheid om kaarten te bestellen in de exclusieve voorverkoop. Daar hebben dit jaar ook weer veel mensen gebruik van gemaakt. En hoe! Sommigen reserveerden voor de hele straat. Dat is natuurlijk fijn, maar het betekende dat er op een aantal dagen weinig plaatsen beschikbaar bleven voor de overige bezoekers. Om dat dit jaar te voorkomen en hebben we iets nieuws bedacht. 

Drie soorten Vrienden.

Voor de Theaterroute 2021 is het op drie manieren mogelijk om Vriend te worden.

  1. Vriend van de Theaterroute- U betaalt € 10,00 en u mag in de voorverkoop 2 plaatsen reserveren.
  2. Vriend van de Theaterroute Zilver- U betaalt € 20,00 en u mag in de voorverkoop 4 plaatsen reserveren.
  3. Vriend van de Theaterroute Goud- U betaalt € 30,00 en u mag in de voorverkoop 6 plaatsen reserveren.

Zodra u het bedrag behorende bij de Vriendschap van uw keuze (Vriend, Zilver of Goud) heeft overgemaakt op bankrekeningnummer: NL24 RABO 0317688979 t.n.v. Stichting Eindeloos Theaterwerk, ontvang u van ons 
een bevestiging.

We zijn onze Vrienden van de afgelopen jaren zeer dankbaar en hopen natuurlijk dat u ons blijft steunen. Daarnaast verwelkomen we nieuwe vrienden graag. Zonder de Vrienden zou de Theaterroute niet kunnen bestaan.

Wanneer de start van de exclusieve voorverkoop voor de Vrienden van de Theaterroute start, zullen wij u uiteraard via de nieuwsbrief informeren. 

Hou ook onze websites www.theaterroute-huizen.nlwww.eindeloostheaterwerk.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over de Theaterroute.

>Vriend worden?

Informatie en Reserveren

neem contact op