Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Wie zijn wij

Producent Stichting Eindeloos Theaterwerk

Het doel van de stichting is een werkplaats creëren voor theatermakers, muzikanten, acteurs, schrijvers, vormgevers en andere creatieven, om daarmee samenwerking te bevorderen en diverse kunstdisciplines te verbinden, teneinde inhoudelijke, innovatieve en bijzondere theaterprojecten te realiseren, als basis in Het Gooi en eventueel ook in de rest van Nederland.

Dit alles niet alleen om kunstenaars te verbinden, maar ook de mensen in het algemeen. Op deze manier zal een nieuwe doelgroep worden aangesproken, de kunst dichter bij het publiek worden gebracht en de mensen dichter bij elkaar. “Een eindeloos vooruitzicht!”

Medewerkers Theaterroute:

Johan Verheij (Artistiek Leider/Regisseur)

Nadat Johan afstudeerde aan de Theater Academie te Amsterdam werkte hij een aantal jaar als acteur in het theater en voor televisie. Daarnaast schreef hij teksten voor o.a. Dit Was Het Nieuws. Voor het NME schreef en regisseerde hij Robin Hood, de Musical en regisseerde hij Jekyll and Hyde. Verder was hij als kinderregisseur verbonden aan The Sound of Music, in Nederland en België, van Stage Entertainment. Voor datzelfde bedrijf was hij Resident Director bij Passion en Beauty and the Beast. Als regisseur maakte hij de Sinterklaasvoorstellingen Sinterklaas en de Oude Muziekmachine en Recht Zo Die Gaat, met o.a. Hetty Heyting en Aart Staartjes. Verder regisseerde hij Eiland, een musical, Let’s Do It, een musical met muziek van Cole Porter, The Upper Crust, voor het Fringe Festival en Ontboezemingen voor Theaterwerk Spiriet, genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs en het toneelstuk Eindeloos. Daarnaast geeft hij les aan studenten muziektheater en werkt hij als maker en presentator voor grote evenementen.

Martijn van Will (Acteur/Creative)

Is acteur, zanger, presentator en probeert zijn waaier van werkzaamheden zo breed mogelijk te houden. Hij heeft zich in de loop der jaren bezig gehouden met cabaret (eervolle vermelding Cameretten ’97), kinder- en muziektheater, theaterdiners, bedrijfsfilms, commercials, animatieacts, stemmenwerk, presentatie en maatwerkproducties, bijvoorbeeld de rol van Berlage bij heropening Beurs van Berlage. Kortom; alles waar zijn stem en/of spel gebruikt en uitgedaagd wordt.
Martijn was afgelopen jaar, naast verteller in de Theaterroute Huizen, ook actief als ondersteuning op creatief en productioneel vlak. Dit jaar neemt hij deze ondersteunende taken opnieuw op zich.

Mark Lippe (Muzikaal leider)

Mark Lippe studeerde onder andere orgel, kerkmuziek, koor- en orkestdirectie aan het conservatoria te Amsterdam en Rotterdam waarna hij zijn mastertitels behaalde aan het Utrechts Conservatorium. Momenteel is Mark werkzaam als dirigent bij het Haarlems Bachensemble, het Goudsch Kamerkoor en het Coornhert Orkest. Hij doceert aan het Utrechts Conservatorium en is cantor-organist titularis in de Oud-Katholieke Kathedraal St. Gertrudis te Utrecht. Verder is Mark actief als kamermusicus o.a als pianist bij Stichting Léman.
Mark liet zich coachen door Bart van de Roer en studeerde piano bij Henry Kelder. Hij is ook werkzaam als componist en arrangeur. Samen met Johan Verheij is hij oprichter van Virley Productions. Onder deze vlag maken beiden muzikale producties variërend van singles tot muziektheater en film.

Priscilla van der Kroef (Vrijwilligers/Productie)

Haar passie is, regelen, organiseren, plannen en met mensen werken. Priscilla kent elke vrijwilliger bij naam en gezicht, en dat zijn er best veel. Sinds 2018 is Priscilla actief bij de Theaterroute.  Eerst 2 jaar als locatie manager, en sinds 2020 als Coördinator vrijwilligers. 
Sinds 2022 heeft ze er ook administratieve en productionele taken bij.

Pernille Florentz (Vrijwilligers)

Pernille is host en beheerder van vakantiehuizen in Putten. Ook renoveert ze oude chalets, zodat deze weer verhuurd kunnen worden. Verder is ze coach en trainer in Talentontwikkeling. Haar passie is, mensen helpen groeien vanuit hun eigen kracht. Want mensen die doen waar ze goed in zijn, worden gelukkiger en krijgen meer energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan, is haar motto. Met haar vrolijke en enthousiaste humeur maak ze van alles een feestje. Je leert haar het best kennen bij een G&T.
Onze Ginkoningin is als vrijwilliger begonnen bij de Theaterroute Huizen in 2020 als gids.

Marjolein Verboon-Koperdraat (Rekwisieten/Locaties)

Vanaf 1987 werkzaam als Wijkverpleegkundige, inmiddels ook Casemanager dementie en werkzaam in het sociale wijkteam van de Gemeente Huizen met daarnaast muziek en theater als hobby, kreeg Marjolein de kans bij Staccato musical theater om mee te doen in de voorstelling ‘het Hooge Nest’ in de krachtcentrale bij de eerste theaterroute. De liefde voor het totale maakproces van een voorstelling is daar gegroeid. Door dochter Yvet die theatermaker is, kwam de extra motivatie om dat proces te willen snappen en te assisteren hierin. 
Dit mag ze allemaal ervaren in het productieteam. Totaal anders ‘zorgen’ en veel energie gevend.

Olga van Zijverden (Rekwisieten)

Een groot deel van haar leven heeft zij al vrijwilligerswerk gedaan, onder andere: op school, de Hockeyclub, Zeilvereniging en Innerwheel. Sinds zij in  2020 in Huizen is komen wonen, ging zij direct op zoek om ook hier vrijwilligerswerk te vinden. En dat vond zij bij de Theaterroute, heel inspirerend! 
Vorig jaar als chauffeur, bouwer, sjouwer en alles wat voorbij kwam. Dit jaar gaat zij aan de slag als assistente rekwisieten.

Willeke van den Bosch (Kostuums)

Als kleindochter en dochter van toneel- en operette spelers kroop het bloed waar het niet gaan kon en in 1976 ging ook Willeke bij de Operette Vereniging Amstelveen (OVA) in de dansgroep. Vanaf het eerste jaar werkte zij mee aan het maken van kostuums.  Het bleef niet alleen bij dansen maar ook zingen en spelen tot 2006. Ondertussen jarenlang kostuums ontworpen en gemaakt ook voor andere gezelschappen en later kwamen daar ook decors en rekwisieten bij. Jaren geleden begon de samenwerking met Staccato uit Huizen. Daar leerde ze Johan Verheij kennen, met wie ze de kostuums van de Wiz ontwierp. Willeke begon in 2020 bij de Theaterroute. En De slag om de Zuiderzee is haar derde theaterroute productie.

Carmen Jansen (Kostuums)

Kleding maken is mijn grote hobby. Na me bemoeid te hebben met de middelbare schoolmusicals van mijn kinderen, ben ik door Elise Berends gevraagd om voor haar musicals de kostuums te maken. Voor het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT)  en bij OPA (Open Podium Almere) voor Nick Teunissen heb ik vele producties gedaan. Maar ook voor Stichting TOP van Dick Schaar, in Almere, heb ik flink wat kostuums gemaakt in samenwerking met musicalregisseur Nusch Freijer.
En hoe leuk is het om nu bij de Theaterroute, in mijn eigen Huizen, bij het kledingteam aan de slag te mogen.

Pim Stikkelorum (Techniek)

Van jongs af aan is Pim al te vinden in het theater. Een onvoorstelbare combinatie van spel, zang, licht en geluid verwonderde hem al vanaf de eerste keer. Hij speelde zelf ruim negen jaar in het jeugdtoneel en ging hierna als stagemanager aan de slag voor verschillende producties. In 2017 speelde hij in de Theaterroute mee als figurant. Drie jaar later, in 2020, werd hij hoofd techniek bij de productie.
Sindsdien is hij in samenwerking met ons geweldige team hard aan het werk om alle technische zaken voor de voorstellingen op orde te maken. 
Hij maakt daarnaast ook eigen audio en video-materiaal voor de verschillende voorstellingen en is jaarlijks de vaste technicus bij onze eindvoorstellingen.

Frederiek Damen (Techniek)

Met een Bachelor of Theatre op zak zul je haar toch niet vaak op de planken zien staan.
Frederiek is liever achter de schermen bezig met de auditieve ondersteuning en visuele projecties van één of meerdere voorstellingen.
De digitale mogelijkheden zijn oneindig en laten theater verhalen verder reizen dan de verbeeldingsgrenzen van vaste decorstukken.  
Daarnaast loopt ze nog rond op de HKU om het laatste stukje van haar Master of Arts af te ronden.

Corinne Loenen (Sponsoring)

 

Corinne heeft verschillende werkzaamheden gedaan, van administratieve functies tot zelfstandig ondernemer. Sinds 2007 werkt zij bij Philadelphia Zorg, waar zij sinds 2014 in de functie van managementassistente werkzaam is. Corinne is daarnaast als vrijwilliger actief, van school tot sportvereniging. Sinds het eerste jaar is zij als gids en gastvrouw bij de Theaterroute Huizen betrokken. In 2019 werd zij locatiemanager en  2020 en 2021 was zij bij de Theaterroute aan de slag als productieleider. In 2022 doet zij de sponsoring.

Sieneke Croes (Communicatie en PR)

In 2022 is Sieneke bij het Theaterroute team aangeschoven met als doel de Theaterroute op de kaart zetten. Alle inwoners van het Gooi moeten weten wat de Theaterroute is. Dit betekent vooral het maken van teksten voor social media, de website en persberichten. Verbinden dus. Als freelancer werkt ze ruim 12 jaar aan de productie van grote en kleine evenementen en als communicatieprofessional voor verschillende organisaties. Na vrijwilligerswerk binnen de hockeyclub en de basisschool van haar jongste dochter is het nu tijd voor een nieuwe vrijwillige klus en dat is de Theaterroute geworden.

Dieuwke Tijsen (Productie)

Na de theaterschool en universiteit (film- en televisie wetenschap) werkt Dieuwke 10 jaar lang als Company manager achter de schermen bij de reizende musicals van Joop van den Ende theaterproducties. Ze maakt in 2007 de overstap naar televisie waar ze bij de avro een aantal programma’s produceert en later als Teamsamensteller aan de slag gaat. Na 7 jaar gaat ze naar de NTR en werkt hier 5 jaar. Momenteel werkt Dieuwke ruim vier jaar bij Vincent TV producties als Talent Manager waar ze de afdeling Recruitment en HR aanstuurt.
Dieuwke vindt het belangrijk dat alles rondom de inhoud van een programma of voorstelling fantastisch is geregeld zodat de creatie tot volle wasdom komt.

Team theaterroute 2022

Team theaterroute 2021

Team theaterroute 2020

Team theaterroute 2019

Team theaterroute 2017

>WIE ZIJN WIJ

Informatie en Reserveren

neem contact op