Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Wie zijn wij

Producent Stichting Eindeloos Theaterwerk

Het doel van de stichting is een werkplaats creëren voor theatermakers, muzikanten, acteurs, schrijvers, vormgevers en andere creatieven, om daarmee samenwerking te bevorderen en diverse kunstdisciplines te verbinden, teneinde inhoudelijke, innovatieve en bijzondere theaterprojecten te realiseren, als basis in Het Gooi en eventueel ook in de rest van Nederland.

Dit alles niet alleen om kunstenaars te verbinden, maar ook de mensen in het algemeen. Op deze manier zal een nieuwe doelgroep worden aangesproken, de kunst dichter bij het publiek worden gebracht en de mensen dichter bij elkaar. “Een eindeloos vooruitzicht!”

 

Medewerkers Theaterroute:

Johan Verheij (Artistiek Leider/Regisseur)

Nadat Johan afstudeerde aan de Theater Academie te Amsterdam werkte hij een aantal jaar als acteur in het theater en voor televisie. Daarnaast schreef hij teksten voor o.a. Dit Was Het Nieuws. Voor het NME schreef en regisseerde hij Robin Hood, de Musical en regisseerde hij Jekyll and Hyde. Verder was hij als kinderregisseur verbonden aan The Sound of Music, in Nederland en België, van Stage Entertainment. Voor datzelfde bedrijf was hij Resident Director bij Passion en Beauty and the Beast. Als regisseur maakte hij de Sinterklaasvoorstellingen Sinterklaas en de Oude Muziekmachine en Recht Zo Die Gaat, met o.a. Hetty Heyting en Aart Staartjes. Verder regisseerde hij Eiland, een musical, Let’s Do It, een musical met muziek van Cole Porter, The Upper Crust, voor het Fringe Festival en Ontboezemingen voor Theaterwerk Spiriet, genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs en het toneelstuk Eindeloos. Daarnaast geeft hij les aan studenten muziektheater en werkt hij als maker en presentator voor grote evenementen.

Martijn van Will (Acteur/Creative)

Is acteur, zanger, presentator en probeert zijn waaier van werkzaamheden zo breed mogelijk te houden. Hij heeft zich in de loop der jaren bezig gehouden met cabaret (eervolle vermelding Cameretten ’97), kinder- en muziektheater, theaterdiners, bedrijfsfilms, commercials, animatieacts, stemmenwerk, presentatie en maatwerkproducties, bijvoorbeeld de rol van Berlage bij heropening Beurs van Berlage. Kortom; alles waar zijn stem en/of spel gebruikt en uitgedaagd wordt.

Martijn was afgelopen jaar, naast verteller in de Theaterroute Huizen, ook actief als ondersteuning op creatief en productioneel vlak. Dit jaar neemt hij deze ondersteunende taken opnieuw op zich.

Corinne Loenen (Communicatie)

 

Corinne heeft verschillende werkzaamheden gedaan, van administratieve functies tot zelfstandig ondernemer. Sinds 2007 werkt zij bij Philadelphia Zorg, waar zij sinds 2014 in de functie van managementassistente werkzaam is. Corinne is daarnaast als vrijwilliger actief, van school tot sportvereniging. Sinds het eerste jaar is zij als gids en gastvrouw bij de Theaterroute Huizen betrokken. In 2019 werd zij locatiemanager en sinds 2020 is zij bij de Theaterroute aan de slag als productieleider. In 2022 doet zij de communicatie.

Mark Lippe (Muzikaal leider)

Marjolein Verboon-Koperdraat (Rekwisieten)

Vanaf 1987 werkzaam als Wijkverpleegkundige, inmiddels ook Casemanager dementie en werkzaam in het sociale wijkteam van de Gemeente Huizen met daarnaast muziek en theater als hobby, kreeg Marjolein de kans bij Staccato musical theater om mee te doen in de voorstelling ‘het Hooge Nest’ in de krachtcentrale bij de eerste theaterroute. De liefde voor het totale maakproces van een voorstelling is daar gegroeid. Door dochter Yvet die theatermaker is, kwam de extra motivatie om dat proces te willen snappen en te assisteren hierin. Dit mag ze allemaal ervaren in het productieteam. Totaal anders ‘zorgen’ en veel energie gevend.

Priscilla van der Kroef (Vrijwilligers)

Pernille Florentz (Vrijwilligers)

Willeke van den Bosch (Kostuums)

Carmen Jansen (Kostuums)

Olga van Zijverden

Frederiek Damen (Techniek)

Inge van Mondfrans

Pim Stikkelorum (Techniek)

Dieuwke Tijsen (Productie)

Team theaterroute

   

 

>Wie zijn wij

Informatie en Reserveren

neem contact op