Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Wie zijn wij

Producent Stichting Eindeloos Theaterwerk

Het doel van de stichting is een werkplaats creëren voor theatermakers, muzikanten, acteurs, schrijvers, vormgevers en andere creatieven, om daarmee samenwerking te bevorderen en diverse kunstdisciplines te verbinden, teneinde inhoudelijke, innovatieve en bijzondere theaterprojecten te realiseren, als basis in Het Gooi en eventueel ook in de rest van Nederland.

Dit alles niet alleen om kunstenaars te verbinden, maar ook de mensen in het algemeen. Op deze manier zal een nieuwe doelgroep worden aangesproken, de kunst dichter bij het publiek worden gebracht en de mensen dichter bij elkaar. “Een eindeloos vooruitzicht!”

Het bestuur van Stichting Eindeloos Theaterwerk bestaat uit: Yvette van Erp, Jessica Kalwij & Helma van Heerikhuize.

Medewerkers Theaterroute:

Johan Verheij (Artistiek Leider/Regisseur)

Johan VerheijNadat Johan afstudeerde aan de Theater Academie te Amsterdam werkte hij een aantal jaar als acteur in het theater en voor televisie. Daarnaast schreef hij teksten voor o.a. Dit Was Het Nieuws. Voor het NME schreef en regisseerde hij Robin Hood, de Musical en regisseerde hij Jekyll and Hyde. Verder was hij als kinderregisseur verbonden aan The Sound of Music, in Nederland en België, van Stage Entertainment. Voor datzelfde bedrijf was hij Resident Director bij Passion en Beauty and the Beast. Als regisseur maakte hij de Sinterklaasvoorstellingen Sinterklaas en de Oude Muziekmachine en Recht Zo Die Gaat, met o.a. Hetty Heyting en Aart Staartjes. Verder regisseerde hij Eiland, een musical, Let’s Do It, een musical met muziek van Cole Porter, The Upper Crust, voor het Fringe Festival en Ontboezemingen voor Theaterwerk Spiriet, genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs en het toneelstuk Eindeloos. Daarnaast geeft hij les aan studenten muziektheater en werkt hij als maker en presentator voor grote evenementen.

Martijn van Will (Acteur/Creative)

Is acteur, zanger, presentator en probeert zijn waaier van werkzaamheden zo breed mogelijk te houden. Hij heeft zich in de loop der jaren bezig gehouden met cabaret (eervolle vermelding Cameretten ’97), kinder- en muziektheater, theaterdiners, bedrijfsfilms, commercials, animatieacts, stemmenwerk, presentatie en maatwerkproducties, bijvoorbeeld de rol van Berlage bij heropening Beurs van Berlage. Kortom; alles waar zijn stem en/of spel gebruikt en uitgedaagd wordt.

Martijn was afgelopen jaar, naast verteller in de Theaterroute Huizen, ook actief als ondersteuning op creatief en productioneel vlak. Dit jaar neemt hij deze ondersteunende taken opnieuw op zich.

Irene Tiessens  (Coördinator vrijwilligers)

Irene is lange tijd werkzaam geweest bij KLM, zowel in de serviceverlening als in de Sales. Daarna werkte ze een aantal jaar op de Sales afdeling van Martinair, om daarna de switch te maken naar de Communicatie- en mediabranche. Hier werkte ze als Projectmanager bij het reclamebureau FHV/BBDO, als PA van de General Manager bij MTV/Nickelodeon en als Sales Support bij Mood Media. Sinds kort is zij werkzaam als Sales & Implementatie Manager bij Meetingselect, een intermediair in meetings en events.
Inmiddels is zij alweer 12 jaar werkzaam als Internal Key Accountmanager bij Mood Media, de internationale marktleider op het gebied van instore marketing oplossingen in de Retail en Horeca.

Irene is getrouwd, moeder van 2 jongens en al bijna 20 jaar woonachtig in het hartje van het mooie oude dorp van Huizen. Ze werkt nu voor de tweede keer mee aan de Theaterroute Huizen.

Ellen Cornegoor (fotografie & communicatie)

Na afstuderen aan de Hogeschool voor Economische Studie (Management, Economie en Recht) is Ellen haar carrière begonnen bij de Rabobank. Eerst als assistent accountmanager, daarna signaalcoördinator en nog later als leidinggevende voor het team Financieel Advies.
Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank, heeft ze het roer omgegooid en heeft zij van haar passie voor fotografie haar beroep gemaakt. Op dit moment maakt ze o.a. portretfoto’s voor sociale media en fotografeert ze bruiloften en evenementen.

Ellen heeft samen met haar man drie zoons en woont in het oude dorp van Huizen. Afgelopen jaar was ze fotografe voor de Theaterroute Huizen. Dit jaar maakt ze daarnaast ook deel uit van de afdeling communicatie. 

Bas Ibink (productie)

Bas is na zijn Bachelor International Business Management and Marketing werkzaam geweest bij Randstad Uitzendbureau. Hier heeft hij gewerkt op de vestiging in Ede/Veenendaal als intercedent, als regio intercendent bij Randstad Techniek Oost en de laatste 2,5 jaar als senior accountspecialist/HR eventmanager bij Randstad Hospitality in de Amsterdam ArenA. Hier verzorgde hij alle hospitality personeel van Randstad tijdens de evenementen in de Amsterdam ArenA. Sinds april 2017 is Bas werkzaam bij de NTR en heeft hij de productie verzorgd van verschillende tv-programma’s.  

Bas werkt vanaf het eerste jaar als productieleider voor de Theaterroute Huizen.

Corinne Loenen (Locatiemanager)

Corinne heeft verschillende werkzaamheden gedaan, van administratieve functies tot zelfstandig ondernemer. Sinds 2007 werkt zij bij Philadelphia Zorg, waar zij sinds 2014 in de functie van managementassistente werkzaam is. Corinne is daarnaast als vrijwilliger actief. Van school tot sportvereniging en is sinds het eerste jaar als gids en gastvrouw bij de Theaterroute Huizen betrokken. Dit jaar is zij bij het team aangesloten als locatiemanager.

Corinne is getrouwd en heeft twee jongens. Zij woont alweer 21 jaar in Huizen.

Maartje Sleiffer

Maartje is in 2003 afgestudeerd als Tolk Gebarentaal. Daarvoor had zij de PABO al afgerond. Zij heeft vijftien jaar gewerkt bij de Hogeschool Utrecht opleiding Nederlandse Gebarentaal (NGT). Zij is begonnen als docent tolkvaardigheden/ NGT om vervolgens allerlei verschillende coördinerende functies uit te oefenen. De laatste twee jaar was zij hier teammanager. Vanaf januari 2018 heeft zij het roer omgegooid en is zich volledig gaan richten om het tolken voor dove mensen. Dit doet zij op dit moment met heel veel plezier, maar kijkt ook uit naar een nieuwe uitdaging.
Maartje is getrouwd met Robbert en heeft twee hele lieve jongens. Zij woont vanaf haar tweede jaar in Huizen en inmiddels woont zij met haar gezin in het prachtige oude dorp. 

Aukje van Ginneken

Aukje kennen we allemaal als  Charlie van GTST. Daarnaast heeft ze in Ontboezemingen gespeeld, geregisseerd en geschreven door Johan Verheij. Momenteel is ze presentatrice voor RTL4 en presenteert zij Feiten en Fabels, Ondernemen doe je zo en Nederland heeft het. Daarnaast is ze mama van 3 kinderen. Ze is sinds de 1ste editie betrokken bij deTheaterroute als actrice en dit jaar zal ze de taak als regieassistent op zich nemen. Maar ze staat uiteraard ook zelf weer op de planken deze editie!

Helma van Heerikhuize (bestuur) 

 

 

 

 

 

Ria van Kempen (Communicatie & Website)

Ria is marketing, communicatie, innovatie en webbouw specialist. Ze werkt als interim marketeer en geeft les aan de Hogeschool van Amsterdam, Commerciële Economie. Als marketeer met een passie voor merken zet zij elk bedrijf op een unieke manier in de schijnwerpers. Dit doet zij inmiddels 25 jaar met haar bedrijf
Demarrage (online) Marketing & Communicatie.
Ria is getrouwd met Maarten en heeft 2 prachtige dochters. Ze woont 26 jaar in Huizen en is vanaf 2018 betrokken bij de theaterroute als gastvrouw en gids en nu ook betrokken bij de Theaterroute om deze online te laten sprankelen. En oh ja, ze rijdt in een oude Saab 900.

Frederiek Damen (Productie & Vormgeving)

Frederiek is 19 jaar en dus de nieuwe jonge vogel van het gezelschap.
Ze zit nu in haar tweede jaar van de HKU waar ze op de theaterfaculteit, interactive performance design studeert. Als maker van creatieve, interactieve ervaringen in spe, is ze vooral geïnteresseerd in de toegepaste kunst en hoe je dit bij de mensen brengt. Wanneer ze dan toch even in de schoenen van een theatermaker gaat staan zoekt ze graag iets van innovatie op. Als geboren Huizer rijdt ze in haar knal gele oldtimer het hele dorp door.
Tijdens deze editie (2019) van de theaterroute werkt ze mee in het productie team en als regieassistent bij één van de voorstellingen. 

 

Team Theaterroute

>Wie zijn wij

Informatie en Reserveren

neem contact op