Eindeloos Theaterwerk
info@theaterroute-huizen.nl

Wie zijn wij

Producent Stichting Eindeloos Theaterwerk

Het doel van de stichting is een werkplaats creëren voor theatermakers, muzikanten, acteurs, schrijvers, vormgevers en andere creatieven, om daarmee samenwerking te bevorderen en diverse kunstdisciplines te verbinden, teneinde inhoudelijke, innovatieve en bijzondere theaterprojecten te realiseren, als basis in Het Gooi en eventueel ook in de rest van Nederland.

Dit alles niet alleen om kunstenaars te verbinden, maar ook de mensen in het algemeen. Op deze manier zal een nieuwe doelgroep worden aangesproken, de kunst dichter bij het publiek worden gebracht en de mensen dichter bij elkaar. “Een eindeloos vooruitzicht!”

 

Medewerkers Theaterroute:

Johan Verheij (Artistiek Leider/Regisseur)

Johan VerheijNadat Johan afstudeerde aan de Theater Academie te Amsterdam werkte hij een aantal jaar als acteur in het theater en voor televisie. Daarnaast schreef hij teksten voor o.a. Dit Was Het Nieuws. Voor het NME schreef en regisseerde hij Robin Hood, de Musical en regisseerde hij Jekyll and Hyde. Verder was hij als kinderregisseur verbonden aan The Sound of Music, in Nederland en België, van Stage Entertainment. Voor datzelfde bedrijf was hij Resident Director bij Passion en Beauty and the Beast. Als regisseur maakte hij de Sinterklaasvoorstellingen Sinterklaas en de Oude Muziekmachine en Recht Zo Die Gaat, met o.a. Hetty Heyting en Aart Staartjes. Verder regisseerde hij Eiland, een musical, Let’s Do It, een musical met muziek van Cole Porter, The Upper Crust, voor het Fringe Festival en Ontboezemingen voor Theaterwerk Spiriet, genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs en het toneelstuk Eindeloos. Daarnaast geeft hij les aan studenten muziektheater en werkt hij als maker en presentator voor grote evenementen.

Martijn van Will (Acteur/Creative)

Is acteur, zanger, presentator en probeert zijn waaier van werkzaamheden zo breed mogelijk te houden. Hij heeft zich in de loop der jaren bezig gehouden met cabaret (eervolle vermelding Cameretten ’97), kinder- en muziektheater, theaterdiners, bedrijfsfilms, commercials, animatieacts, stemmenwerk, presentatie en maatwerkproducties, bijvoorbeeld de rol van Berlage bij heropening Beurs van Berlage. Kortom; alles waar zijn stem en/of spel gebruikt en uitgedaagd wordt.

Martijn was afgelopen jaar, naast verteller in de Theaterroute Huizen, ook actief als ondersteuning op creatief en productioneel vlak. Dit jaar neemt hij deze ondersteunende taken opnieuw op zich.

Ellen Cornegoor (fotografie & communicatie)

Na afstuderen aan de Hogeschool voor Economische Studie (Management, Economie en Recht) is Ellen haar carrière begonnen bij de Rabobank. Eerst als assistent accountmanager, daarna signaalcoördinator en nog later als leidinggevende voor het team Financieel Advies.
Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank, heeft ze het roer omgegooid en heeft zij van haar passie voor fotografie haar beroep gemaakt. Op dit moment maakt ze o.a. portretfoto’s voor sociale media en fotografeert ze bruiloften en evenementen.

 

Corinne Loenen (Productie)

Corinne heeft verschillende werkzaamheden gedaan, van administratieve functies tot zelfstandig ondernemer. Sinds 2007 werkt zij bij Philadelphia Zorg, waar zij sinds 2014 in de functie van managementassistente werkzaam is. Corinne is daarnaast als vrijwilliger actief. Van school tot sportvereniging en is sinds het eerste jaar als gids en gastvrouw bij de Theaterroute Huizen betrokken. Dit jaar gaat zij bij de Theaterroute aan de slag als productieleider.

Maartje Sleiffer (kleding)

Maartje is in 2003 afgestudeerd als Tolk Gebarentaal. Daarvoor had zij de PABO al afgerond. Zij heeft vijftien jaar gewerkt bij de Hogeschool Utrecht opleiding Nederlandse Gebarentaal (NGT). Zij is begonnen als docent tolkvaardigheden/ NGT om vervolgens allerlei verschillende coördinerende functies uit te oefenen. De laatste twee jaar was zij hier teammanager. Vanaf januari 2018 heeft zij het roer omgegooid en is zich volledig gaan richten om het tolken voor dove mensen. Dit doet zij op dit moment met heel veel plezier, maar kijkt ook uit naar een nieuwe uitdaging. 
 

Ria van Kempen (Communicatie)

Ria is marketing, communicatie, innovatie en webbouw specialist. Ze werkt als interim marketeer en geeft les aan de Hogeschool van Amsterdam, Commerciële Economie. Als marketeer met een passie voor merken zet zij elk bedrijf op een unieke manier in de schijnwerpers. Dit doet zij inmiddels 25 jaar met haar bedrijf
Demarrage (online) Marketing & Communicatie.

Frederiek Damen (Productie & Vormgeving)

Frederiek is 19 jaar en dus de nieuwe jonge vogel van het gezelschap.
Ze zit nu in haar tweede jaar van de HKU waar ze op de theaterfaculteit, interactive performance design studeert. Als maker van creatieve, interactieve ervaringen in spe, is ze vooral geïnteresseerd in de toegepaste kunst en hoe je dit bij de mensen brengt. Wanneer ze dan toch even in de schoenen van een theatermaker gaat staan zoekt ze graag iets van innovatie op. 

>Wie zijn wij

Informatie en Reserveren

neem contact op